Fit for Work Scan | Award

Fit for Work Scan of Award? In vijf stappen.

  1. Fit for Work vragenlijst.
  2. Management gesprek
  3. Collectief gesprek
  4. Bedrijfsbezoek
  5. Bedrijfspresentatie
Artikelnummer: 9 Categorie:

Beschrijving

Fit for Work erkende organisatie

Fit for Work organiseert jaarlijks een congres waar we de Award organisaties van dat jaar in het zonnetje zetten. De Fit for Work erkende organisaties komen met bedrijfspresentatie en foto op de Fit for Work website. Samen met u zoeken we geschikte media om de erkenning van uw organisatie uit te dragen.

Uitdragen van erkenning

Op diverse manieren kunt u laten zien dat uw organisatie vooruitstrevend is op het gebied van werken met een chronische aandoening zoals een Fit for Work Award logo dat u in uitingen van de organisatie kunt gebruiken, zoals op de website, (sociaal) jaarverslag en in e-mailhandtekeningen. Tevens ontvangt u een fysieke award om aan te geven dat uw organisatie aandacht heeft voor werken met een chronische aandoening. De Award kent een geldigheidsduur van twee jaar.

Pay it Forward

Verder zijn we vanuit Fit for Work voorstander van Pay it Forward. Dat wil zeggen, dat u uw organisatie openstelt voor andere werkgevers die interesse hebben om het werken in het eigen bedrijf ‘chronisch vriendelijker’ te maken. Dit kan bijvoorbeeld door als gastorganisatie voor een Fit for Work congres of meeting op te treden.

Award team

Het platform Fit for Work Nederland geeft invulling aan het initiatief, voorgezeten door stichting Centrum Werk Gezondheid. Een klein team, bestaande uit medewerkers van Centrum Werk Gezondheid en afvaardiging van het platform, begeleidt het Award traject in uw organisatie.

Meer informatie

 


Heeft u interesse in de Award en vragen daar over, neem direct contact op met Paul Baart, voorzitter van Fit for Work en directeur stichting Centrum Werk Gezondheid: info@fitforworknederland.nl of telefonisch 06-53 92 15 98