• Commissie Werk Gezondheid
  Commissie Werk Gezondheid

  werkbezoek Royal IHC

  Een breed samengestelde commissie van verzekeraars, wetenschappers en bedrijven zet in op meer kennis, bewustwording, maatschappelijk en politieke agendering van het belang van goed, gezond werk.
  Met specifieke aandacht voor duurzame inzetbaarheid, psychosociale arbeidsbelasting en werken met een chronische aandoening.

 • North Wales Fire and Rescue Service

  Exchange

  The  Exchange consisted of a combined visit to London, Cardiff and North Wales to view at first hand the health and wellbeing programmes in three major organisations.  Each of the three organisations has received accreditation for its wellbeing programme. The opportunity was to meet with representatives of the Greater London Authority and the Welsh Government to discuss the rationale and nature of the accreditation process.

 • QS Gezondheidsmanagement

  iHMQ Goud certificaat

 • Gluren bij de Buren

  ‘Het is erg interessant om andere bedrijven te bezoeken en kennis te maken met andere manieren van werken en organiseren. Hier kunnen we iets opsteken’,
  directeur Lekko 

Centrum Werk Gezondheid

 +31 33 465 6274 

Kennis & Ontwikkeling

Het Centrum Werk Gezondheid is een kennis- en ontwikkelcentrum  voor werk en gezondheid. Met toepasbare kennis, adviezen en oplossingen voor werkgevers, professionals en organisaties die een rol spelen op het terrein van werk en gezondheid.

Bundelen, verbreden, verspreiden

Centrum Werk Gezondheid heeft tot doel om de inzichten rond werk en gezondheid te bundelen, te verbreden en te verspreiden onder werkgevers, managers, professionals en organisaties die met de resultaten aan de slag willen.

Initiëren, coördineren, inspireren

Het centrum doet dit door: het initiëren en coördineren van projecten en programma’s het uitvoeren van kwalitatief onderzoek, ontwikkeling van methodieken en tools, en professionalisering via buitenlandse Exchanges, masterclasses, inspiratiesessies en conferenties De resultaten uit de activiteiten vertalen we naar toepasbare kennis in de vorm van handzame instrumenten en praktische adviezen.

Programma’s


Centrum Werk Gezondheid