Abonneer je de onderstaande verzendlijsten voor nieuwsflitsen van het Centrum Werk Gezondheid

* Rode tekst = verplicht veld

Selecteer de verzendlijst(en):

 • Centrum Werk Gezondheid nieuwsFLITS

  Door u te abonneren op de nieuwsFLITS houden we u op de hoogte van de gezondheidsbevorderende activiteiten voor werkgevers, werknemers, professionals en (overheids)organisaties.
  Het centrum coördineert programma’s en projecten, voert kwalitatief onderzoek uit en ontwikkelt tools waarover we u in deze nieuwsFLITS informeren.
 • Commissie Werk Gezondheid nieuwsFLITS

  Deze nieuwsFLITS houdt u op de hoogte van de activiteiten van de breed samengestelde commissie. Met verzekeraars, wetenschappers en bedrijven zet de commissie in op meer kennis, bewustwording, maatschappelijk en politieke agendering van het belang van goed, gezond werk.
  Met specifieke aandacht voor duurzame inzetbaarheid, psychosociale arbeidsbelasting en werken met een chronische aandoening.
 • iHMQ nieuwsFLITS

  Deze IHMQ nieuwsbrief is de Nederlandse uitgave van het Centrum Werk Gezondheid over Integraal GezondheidsManagement (IGM) van de internationale organisatie iHMQ (integrated Health Management and Quality)
  Op gezetten tijden informeren we abonnees over ontwikkelingen bij ondernemingen en over onderwerpen die in het oogspringen.
 • target@work nieuwsFLITS

  Werk als behandel doel in de zorg is het centrale onderwerp van deze nieuwsFLITS. Wat doen de deelnemende centra, wat zijn de actuele zaken die spelen op het terrein werk in de curatieve zorg.
  Nadat reuma een lange tijd centraal heeft gestaan is dat nu kanker. • Fit for Work nieuwsFLITS

  De Fit for Work nieuwsFlits houdt u op de hoogte van de activiteiten van het platform en haar leden als het gaat om werken met een chronische aandoening.


   Afmelden
powered by phpList