Skip to main content

Commissie Werk Gezondheid

Een prominente groep van leiders en denkers die gevraagd maar vooral ook ongevraagd discussieert en adviseert over actuele kwesties op het gebied van werk en gezondheid, hierover stelling neemt en op dit terrein initiatieven ontplooit.

De commissie wil met visie en durf het verschil maken en bijdragen aan het optimaliseren van een gezonde bedrijfsvoering met flankerend overheidsbeleid gericht op duurzaam, gezond werk dat rendeert voor organisaties, werkgevers, werkenden en de maatschappij.

Dat is de kern van de Commissie Werk en Gezondheid.

De aandachtsgebieden van de commissie zijn divers, met bijzondere aandacht voor duurzame inzetbaarheid en werken met een chronische aandoening gezien de maatschappelijke ontwikkelingen en ingezet overheidsbeleid.

Een mix van vertegenwoordiging van bedrijfsleven, beleid, wetenschap en werkend Nederland vormt de commissie.

De leden hebben zich door hun werk, belangstelling, maatschappelijke positie en/of persoonlijke ontwikkeling onderscheiden op het terrein van werk en gezondheid.

De Commissie Werk en Gezondheid maakt deel uit van het Nationaal Preventie Programma Alles is Gezondheid en wordt ondersteund door het bureau van Alles is Gezondheid en het Centrum Werk Gezondheid

De commissie Werk en Gezondheid komt circa twee maal per jaar bijeen.
http://werkgezondheid.nl