Skip to main content

Vooraankondiging Malta Exchange april 2018 

Centrum Werk Gezondheid organiseert regelmatig buitenlandse bedrijvenvisits, de zogenaamde Exchanges. Met een kleine groep professionals brengen we een bezoek aan bedrijven in een Europees land. We krijgen inzicht in het werk en gezondheidssysteem van dit land en we wisselen onderling van gedachten over specifieke thema’s op het gebied van arbeid en gezondheid. In april 2018 gaan we naar Malta.

Deze Malta Exchange organiseren we samen met Sedqa, een overheidsorganisatie die zich onder andere bezighoudt met geven van voorlichting en ondersteuning bij verslavingen. Dit doen zij in samenwerking met bedrijfspartners.

Tijdens de Exchange bezoeken we bedrijven met een uitstekend gezondheidsmanagementsysteem. En is er speciale aandacht voor verslaving aan digitale middelen zoals game verslaving, binge watching en een overflow aan werkgerelateerde social media.

Wilt u meer informatie of zich al aanmelden? Neem dan contact op met Paul Baart via 06-53 92 15 98 of per mail via p.baart@centrumwerkgezondheid.nl.