• Commissie Werk Gezondheid
  Commissie Werk Gezondheid

  werkbezoek Royal IHC

  Een breed samengestelde commissie van verzekeraars, wetenschappers en bedrijven zet in op meer kennis, bewustwording, maatschappelijk en politieke agendering van het belang van goed, gezond werk.
  Met specifieke aandacht voor duurzame inzetbaarheid, psychosociale arbeidsbelasting en werken met een chronische aandoening.

 • North Wales Fire and Rescue Service

  Exchange

  The  Exchange consisted of a combined visit to London, Cardiff and North Wales to view at first hand the health and wellbeing programmes in three major organisations.  Each of the three organisations has received accreditation for its wellbeing programme. The opportunity was to meet with representatives of the Greater London Authority and the Welsh Government to discuss the rationale and nature of the accreditation process.

 • QS Gezondheidsmanagement

  iHMQ Goud certificaat

Team

we delen onze ervaring sinds 2012
Bel  +31 33 465 6274 

Paul Baart

directievoering, voorzitter iHMQ, secretary ENWHP, strategisch advies

’We gunnen iedereen goed, gezond werk. Een bedrijfsvoering met vanzelfsprekend aandacht voor het welzijn en geluk van werknemers én ingeleend personeel, helpt daarbij. Ook in financiële zin. Voor het bedrijf, de werkenden en de maatschappij’.

Tamara Raaijmakers

programmamanagement, toolontwikkeling, auditor iHMQ, advies

‘Werk betekent meer dan een inkomen. Het geeft identiteit en betekenis. Goed, gezond en veilig werk is daarbij een voorwaarde. Het maakt voor mij dat werk en gezondheid onlosmakelijk verbonden zijn.’

joost de Bie

gezondheidsmanagement, auditor iHMQ, advies vitaal en veilig werken

‘Het samen met de medewerkers realiseren van veilige en gezonde werkomstandigheden. Dat vormt het fundament voor duurzaam inzetbaar zijn én voor oprechte aandacht voor de mens achter de medewerker.’

Annemiek de Crom

communicatie, voorlichting, schrijven, ervaringsdeskundige participatiecoach

‘Duurzame inzetbaarheid en werken met een chronische aandoening zijn onderwerpen die mij na aan het hart liggen. Ik help dan ook graag mee om de bekendheid van de activiteiten van Centrum Werk Gezondheid te vergroten’.
Annemiek de Crom communicatie

Kiem Thé

gezondheidsmanagement, auditor iHMQ, opleidingen, advies arbo en veiligheid

‘Gezond en veilig werken in een stimulerende omgeving zou voor iedereen mogelijk moeten zijn. Door in gesprek te gaan met werkgever en werknemer hoop ik daaraan bij te dragen’.

Arbothema’s

Mike Lie-A-Lien

vitaliteit, gezondheidsmanagement, advies en beleid

‘ Elkaar helpen om op het gebied van duurzame inzetbaarheid, medewerkers bewuster te maken om verantwoord een vitalere leefstijl erop na te houden. Dat zie ik als mijn rol’.

 

Puras Vitae

Centrum Werk Gezondheid

Partner sites

ihmq.org
trustxp.com


Contact

Regentesselaan 24
3818 HJ Amersfoort 
+31 33 465 6274 
info@centrumwerkgezondheid.nl
KvK 523.34.147