Skip to main content

Hoe werkt een game bedrijf aan gezondheidsbeleid? Ga mee naar Malta

 

Een buitenlands bedrijvenbezoek, dat is de Malta Exchange. Informeel, met een kleine groep, direct in gesprek met medewerkers en leidinggevenden binnen bedrijven hoe zij het aanpakken. Met daarbij de mogelijkheid om met beleidsmedewerkers van sociale partners en overheid dieper in te gaan op de (sociale) wet- en regelgeving op Malta.

Op het programma van de Malta Exchange staat onder meer:

  • Bezoek aan Academy for Disciplined Forces – het opleidingsinstituut van de politie, strijdkrachten en civiele bescherming van Malta.
  • Bezoek aan Kindred Group – een van de grootste organisaties op het gebied van online gokken, met meer dan 20 miljoen klanten wereldwijd. We bezoeken het hoofdkantoor in Malta waar 350 mensen met meer dan 25 nationaliteiten werken.
  • Bezoek aan Hilton Malta als organisatie. Het is één van de vijf-sterenhotels op het eiland.
  • Inzicht in rol van de overheid, sociale partners en beleid en wetgeving rond werk en gezondheid in Malta.
  • Kennismaking met (overheids)initiatieven gericht op gezondheidsmanagement binnen bedrijven, zoals van organisatie Sedqa met wie we deze Exchange samen organiseren.

De opzet van de Exchange is interactief, met veel ruimte voor uitwisseling.
We verwachten ook deelname vanuit het buitenland.  

Praktische informatie

  • De Malta Exchange is van dinsdag 10 april tot en met vrijdag 13 april 2018 (4 dagen, 3 nachten).
  • De kosten van de Malta Exchange bedragen € 2.295, – (vrijgesteld van BTW).
    Dit bedrag is inclusief het inhoudelijk programma, hotel en verzorging (ontbijt, lunch, diner en vervoer ter plekke), en exclusief de kosten voor de reis naar Malta.
  • U kunt zelf uw reis regelen en bijvoorbeeld de Exchange combineren met een langer verblijf in Malta. Voor een kleine meerprijs kunnen we de vlucht ook voor u regelen.

Wilt u zich aanmelden of meer informatie, neem dan contact op met Paul Baart, 06-53 92 15 98 of p.baart@centrumwerkgezondheid.nl