Global Healthy Workplaces

Bergamo Summit

Een wereldwijde erkenning voor gezond werken binnen organisaties, dat biedt de Global Healthy Workplace Certification. Voor MKB, grote bedrijven en multinationals.

Het Global Centre for Healthy Workplaces en Health Protection Agency ATS Bergamo organiseerden het ‘6th Global Healthy Workplace Awards & Summit’ van 6-7 september in Bergamo, Italië. Centrum Werk Gezondheid en iHMQ waren op het congres vertegenwoordigd.

Tijdens het congres zijn de volgende de Global Healthy Workplaces Winners van 2018 bekend gemaakt:

  • MKB: A.B. May, USA, bekijk video (2.06 min)
    Een van oudsher familiebedrijf dat investeert in mensen. Onder meer door mensen zonder enige ervaring werk te bieden. Medewerkers die privé moeilijke tijden doormaken, kunnen via het bedrijf een geestelijke raadplegen.
  • Grote organisaties: Hospital Alemão Oswaldo Cruz, Brazil
    Het ziekenhuis zet in op teamwerk, waardering voor elkaar gecombineerd met een goede werksfeer waarin ook aandacht is voor de leefstijl van de zorgprofessionals.
  • Multi national: Lendlease, Australia, bekijk video (1.29 min)
    Een constructiebedrijf met ‘stoere’ medewerkers dat inzet op mentale gezondheid en een goede werk-privé balans. Zoals door het stimuleren dat medewerkers ‘wellbeing leave’ (kort verlof om hun eigen welzijn te vergroten) opnemen als dat nodig is.

 


Centrum Werk Gezondheid