• Commissie Werk Gezondheid
  Commissie Werk Gezondheid

  werkbezoek Royal IHC

  Een breed samengestelde commissie van verzekeraars, wetenschappers en bedrijven zet in op meer kennis, bewustwording, maatschappelijk en politieke agendering van het belang van goed, gezond werk.
  Met specifieke aandacht voor duurzame inzetbaarheid, psychosociale arbeidsbelasting en werken met een chronische aandoening.

 • North Wales Fire and Rescue Service

  Exchange

  The  Exchange consisted of a combined visit to London, Cardiff and North Wales to view at first hand the health and wellbeing programmes in three major organisations.  Each of the three organisations has received accreditation for its wellbeing programme. The opportunity was to meet with representatives of the Greater London Authority and the Welsh Government to discuss the rationale and nature of the accreditation process.

 • QS Gezondheidsmanagement

  iHMQ Goud certificaat

 • Gluren bij de Buren

  ‘Het is erg interessant om andere bedrijven te bezoeken en kennis te maken met andere manieren van werken en organiseren. Hier kunnen we iets opsteken’,
  directeur Lekko 

Tools

Een selectie van websites en tools.
Wilt u advies , een workshop of tool op maat over een bepaald thema? 

Neem contact op met: info@centrumwerkgezondheid.nl

Bel:  033 465 62 74


Goed, gezond en veilig werk

Leefstijlinterventies via het werk en gezonde werkomgeving

Integraal gezondheidsmanagement (IGM)

Gezondheidsbevordering op de werkplek (GBW)

Duurzame inzetbaarheid, loopbaan, ontwikkeling

Werknemers met een chronische aandoening

Vertrouwen / Trust

Ziekteverzuim, afwezigheid, bedrijfsongevallen en het verloop van werknemers kan voor een belangrijk deel worden toegewezen aan -gebrek aan- vertrouwen op de werkvloer. Terwijl vertrouwen niet standaard in de bestuurskamer wordt besproken wint het onderwerp snel aan aandacht. En daar zijn goede redenen voor.
Naast allerlei personeelsgerelateerde voordelen zijn er namelijk ook zichtbare verbeteringen in algemene bedrijfsvoering terug te voeren op het vergroten van vertrouwen.

Dat is  goed voor alle partijen; aandeelhouders, de bestuurders, HR, en zeker ook de werkenden.

Vertrouwen in personeel is belangrijk. Nog belangrijker is dat het personeel op elk niveau vertrouwen heeft in de organisatie.

Centrum Werk Gezondheid ontwikkelt programma’s voor het meten en verbeteren van vertrouwen in de organisatie in samenwerking met TrustXP. Deze programma’s worden samen met u op maat gemaakt.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met info@centrumwerkgezondheid.nl of bel met +31 33 465 6274


Centrum Werk Gezondheid